Financieel specialist van

Als u een hypotheek zoekt, wilt u natuurlijk de beste. Een die past bij uw situatie van dit moment, maar ook een die rekening houdt met veranderende omstandigheden. Wij onderscheiden ons in

de drukke hypotheekmarkt door een eigentijdse en complete aanpak. Dat betekent dat wij de hypotheek toetsen op zaken als fiscaliteit, leeftijd, looptijd, gezinssituatie en toekomstvisie.

UW DESKUNDIGE PARTNEr

Uw specialist in Drenthe voor persoonlijk

advies over financiën in privé.

DIVERSE HYPOTHEEKVORMEN

Nationale Hypotheek Garantie

Starterslening

Overwaarde Hypotheek

Hypotheek rentestanden

In onze dienstenwijzer vindt u de belangrijkste gegevens over ons kantoor. Zo staat er onder andere in wat voor diensten wij leveren, hoe u ons kunt bereiken en hoe wij beloond worden.

BEKIJK ONZE DIENSTENWIJZER

Wij zijn een onafhankelijke en moderne dienstverlener uit de regio Emmen en omstreken. Wij kennen het dagelijkse leven uit de omgeving. Met deze kennis leveren wij onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen en scheidingen dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

MijnOffiz is een handelsnaam van TDG Hypotheek Advies en Financiën in Privé.

TDG Hypotheek Advies is ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12005428. KVK inschrijving 04053324.

Financiën in Privé is ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12018645. KVK inschrijving 02080343.