Hypotheken

Van harte gefeliciteerd

U gaat een huis kopen

Als u een hypotheek zoekt, wilt u natuurlijk de beste. Een die past bij uw situatie van dit moment, maar ook een die rekening houdt met veranderende omstandigheden. Wij onderscheiden ons in de drukke hypotheekmarkt door een eigentijdse en complete aanpak. Dat betekent dat wij de hypotheek toetsen op zaken als fiscaliteit, leeftijd, looptijd, gezinssituatie en toekomstvisie. Of u nou een starter of een doorgewinterde koper bent op de huizenmarkt, een goede hypotheek vinden blijft een lastige klus met de jaarlijks veranderende spelregels. Wij navigeren samen met u door de markt naar een hypotheek die aansluit op uw wensen en toekomstplannen.

U staat direct al voor een lastige keuze. Bij een annu√Įteitenhypotheek zijn de maandlasten bij aanvang lager. Bij een lineaire hypotheek beginnen de lasten wat hoger, maar dalen ze na verloop van tijd. En dan is er nog de vreemde eend in de bijt; de aflossingsvrije hypotheek. De onderlinge verhouding tussen rente en aflossing verschilt nogal per hypotheekvorm. Deze verschillen hebben direct invloed op de totale- en maandelijkse kosten. Wij maken inzichtelijk wat het beste bij uw situatie past en kunnen namens u een hypotheek met rentetarief bemiddelen die voldoet aan uw wensen.

Wij zijn een onafhankelijke en moderne dienstverlener uit de regio emmen en omstreken. Wij kennen het dagelijkse leven uit de omgeving. Met deze kennis leveren wij onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeren en echtscheiding dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Met MijnOffiz

Contact Opnemen

Vestigingen
Langestraat 156A, (7891GK) KLAZIENAVEEN
Houtsnip 22, (7827KG) EMMEN
(0591) 390 777
info@mijnoffiz.nl
AFM: 12045384 en KvK: 63599376