Financieel specialist van

Uw specialist in Drenthe voor bemiddeling

en advies over financiën in privé.

U heeft besloten uit elkaar te gaan, wat nu... Er moeten veel financiële, fiscale en juridische zaken worden geregeld. En dat wilt u goed doen, omdat alle beslissingen die u in deze periode neemt consequenties hebben voor de toekomst. Zelf goede keuzes maken is vaak ingewikkeld in een periode waar de emoties een grote rol spelen. Als scheidingsbemiddelaar help ik u daarbij. Dit doe ik door het voor u overzichtelijk te maken welke zaken geregeld moeten worden. We bespreken alle onderwerpen die van belang zijn, zodat u weet waar u nu en in de toekomst aan toe bent.

UW BETROKKEN PARTNER

Wij zijn een onafhankelijke en moderne dienstverlener uit de regio Emmen en omstreken. Wij kennen het dagelijkse leven uit de omgeving. Met deze kennis leveren wij onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen en scheidingen dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

MijnOffiz is een handelsnaam van TDG Hypotheek Advies en Financiën in Privé.

TDG Hypotheek Advies is ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12005428. KVK inschrijving 04053324.

Financiën in Privé is ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12018645. KVK inschrijving 02080343.