Financieel specialist van

Uw specialist in Drenthe voor persoonlijk

advies over financiën in privé.

Zowel voor particulieren als bedrijven bieden wij verzekeringen aan. Onze keuze voor een bepaalde verzekeraar wordt door een groot aantal factoren bepaald. Wij werken niet voor een bank of verzekeringsmaatschappij en daarom kunnen wij een veel breder scala aan diensten aanbieden. Het voordeel is een uitgebreide vergelijking op maat waarbij alle mogelijkheden op een rij zijn gezet en persoonlijk is afgestemd op uw wensen.

UW ONAFHANKELIJK PARTNER

In onze dienstenwijzer vindt u de belangrijkste gegevens over ons kantoor. Zo staat er onder andere in wat voor diensten wij leveren, hoe u ons kunt bereiken en hoe wij beloond worden.

BEKIJK ONZE DIENSTENWIJZER

Wij zijn een onafhankelijke en moderne dienstverlener uit de regio Emmen en omstreken. Wij kennen het dagelijkse leven uit de omgeving. Met deze kennis leveren wij onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen en scheidingen dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

MijnOffiz is een handelsnaam van TDG Hypotheek Advies en Financiën in Privé.

TDG Hypotheek Advies is ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12005428. KVK inschrijving 04053324.

Financiën in Privé is ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12018645. KVK inschrijving 02080343.